El Pitch and Putt Platja d'Aro acull el circuit sènior d'aquest esport

Intervé: Joan Palomeras, Pitch and Putt Platja d'Aro

El Pitch&Putt Platja d'Aro ha acollit un torneig sènior que ha de ser l'embrió del futur circuit gironí d'aquest esport. Enguany s'ha començat per quatre camps de la demarcació però l'objectiu és tenir un circuit establert de setembre a juny a diversos camps de les Comarques Gironines.

Una setantena de persones dividits en equips de 4 persones han participat en el Torneig de Pitch and Putt Sènior al Pitch and Putt Platja d'Aro.

Es tracta d'una competició que ha de ser l'embrió del futur Circuit Sènior d'aquest esport entre diversos camps de les Comarques Gironines. Enguany s'ha començat amb quatre tornejos però la idea és que abarqui tots els camps federats de la Demarcació.


El Circuit Sènior que s'engegarà aviat està destinat a persones de més de 50 anys amateurs. A la prova pilot d'aquest estiu hi han participat uns 120 esportistes diferents.

Els impulsors del circuit han promès premis sucosos i l'alicient de conèixer diferents camps de les Comarques Gironines. El d'aquest dilluns ha tingut com a premi una caixa amb embotits, formatges i vins.

Catalunya, un referent del pitch and putt

El Pitch and putt és un esport regulat com a tal, semblant al golf, que es juga en camps on els forats tenen distàncies més curtes , es pot disposar de tres pals, se surt des d'una superfície artificial i té sistema de hàndicap propi.

És un esport molt apreciat pels visitants estrangers, sobretot de França, Bèlgica, Holanda o Irlanda.

Catalunya, amb selecció internacionalment reconeguda, és una de les potències d'aquest esport amb dos campionats mundials i diversos podis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports