La climatologia no condiciona "una VolCAT Costa Brava pel record"

Calonge i Sant Antoni

Data: 21/03/2022

Ever Alejandro i Jordina Muntadas han guanyat la Volcat Costa Brava. La competició s'ha celebrat aquest cap de setmana a Calonge i Sant Antoni amb la participació de 500 ciclistes.

La Volcat Costa Brava d'aquest cap de setmana ha deixat unes imatges pel record. Ha estat la combinació d'aigua i fang, que ha incrementat l'exigència de la competició. De fet, els ruixats que es van registrar al diumenge van obligar als organitzadors a modificar el traçat. Així, els prop de 60 quilometres de la segona jornada es van reduir a la meitat. 

Jordina Muntadas, la guanyadora de la Volcat 2022, va qualificar el canvi "d'encertat", després de viure un dissabte complicat per la pluja.

A la categoria general masculina va pujar al podi Ever Alejandro. Un cop travessada la línia de meta, el ciclista va posar en valor la prova per la combinació entre "la diversió i l'exigència".

El decorat principal de la competició foren els corriols i senders de les Gavarres. Durant dos dies, tot i el mal temps, es van formalitzar les dues etapes amb la participació de 500 esportistes.


Foto: Francesc Lladó
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports