El Massi-Tactic revalida els títols de la Copa Catalana per equips i individual

Torroella de Montgrí

Data: 27/09/2021

El Massi-Tactic UCI Women’s Team ha revalidat el títol de la Copa Catalana de ciclisme de carretera després de finalitzar, el dissabte passat a El Prat de Llobregat, la competició un cop disputades vuit proves entre març i setembre.

Les de Torroella de Montgrí han quedat campiones per equips i han dominat quatre de les sis places de podi individuals: títol per a Mireia Benito en absolut, segon lloc per a Martina Moreno en sub23 i tercera plaça per a Patri Ortega en elit i per a Mireia Trias en sub23. En la prova de cloenda, de 90 km per planer, Benito va vèncer en elit, Trias va ser segona en sub23 i Vita Heine tercera en elit.

Precisament, les quatre corredores del Massi-Tactic que han pujat al podi ja ho van aconseguir també a la Copa Catalana el 2020: Benito -campiona absoluta i en elit-, Trias -campiona en sub-23-, Ortega -segona en elit- i Moreno -segona en sub-23.