Primera victòria de la temporada (7-4)

Data: 04/10/2021

INTERVENEN: Xevi Garcia i Xavier Aldrich, entrenador i jugador del Corredor Mató CH Palafrugell // Arnau Casanovas i Xavier Arcas, entrenador i porter del Martinelia CP Manlleu

El Corredor Mató CH Palafrugell aconsegueix la primera victòria de la temporada en imposar-se a un Martinelia CP Manlleu que arribava a Palafrugell sense conèixer la derrota.

Els de Palafrugell es van avançar al marcador amb un contundent 5 a 0, amb 3 gols de Sergi Canet, 1 de Caco Ceschin i 1 de Borja Ramon, però els va tocar patir durant la segona meitat.

Un primer gol de David Navarro, de falta directa, en els darrers minuts de la primera meitat, feia entrar al segon temps amb força i esperit de remuntar al Manlleu. A aquest primer gol el van seguir dos més de Biel Pujadas, el segon d'aquests, de penal, que posaven l'electrònic 5 a 3 al minut 33 de partit.

Un gol de falta directa d'Adrián Candamio va tornar a donar forces a un Palafrugell que estava de caiguda. Aquest va ser el primer gol amb la samarreta blanc-i-negra del gallec. Caco Ceschin va allunyar als locals amb el seu segon gol de la nit fent així el 7 a 3.

A minut i mig del final Aleix Borregan va marcar, de penal, el darrer encert del partit, deixant el marcador amb el 7-4 definitiu.

Aquest va ser un partit especial per a dos jugadors crescuts al club baix-empordanès. Xavier Aldrich, el capità del conjunt de Xevi Garcia, va tornar a gaudir d'uns minuts a pista després de patir una lesió de cinc setmanes. Per altra banda Xevi Arcas, porter del Manlleu, va tornar a jugar a la pista on va fer els seus primers passos com a jugador d'hoquei patins.

Amb aquesta victòria el Palafrugell suma 4 punts i escala a la setena posició de la Parlem OK Lliga, amb l'afegit que Sergi Canet s'ha situat al top de golejadors de la competició, sumant-ne set en les tres primeres jornades.

El pròxim dissabte a les 18h visitaran al Barça al Palau Blaugrana, que són l'actual líder en solitari després d'haver guanyat al Reus Deportiu Virginias aquest diumenge amb un resultat de 3 a 8.

NOTÍCIES RELACIONADES

Reben a un recentment ascendit CP Manlleu que és tercer i que encara desconeix la derrota (01/10/2021)