El CF Sant Feliu de Guíxols presenta els seus equips per aquesta temporada

INTERVENEN: Laia Bodro, presidenta del CF Sant Feliu de Guíxols; David Oliveras, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Des dels més petits i fins als més grans. Aquest cap de setmana el Camp de Futbol Municipal Josep Sunyer, Mascanada, ha acollit una cita molt important: la presentació d'equips del nou CF Sant Feliu de Guíxols. La nova entitat esportiva, fruit de la fusió del AD Guíxols, l'EF Sant Feliu i el Vilartagues CF, ha presentat tots els seus equips en una jornada on s'han vist uns jugadors units i amb un sentiment de pertànyer a un únic club.

Des de l'Ajuntament estan molt contents que aquest nou club estigui tirant endavant, però tot i així, són conscients que tenen deures pendents, ja que una de les reivindicacions que es porten arrossegant és el canvi de gespa del camp de Mascanada, una actuació en la qual ja estan treballant.

La presentació d'equips del CF Sant Feliu de Guíxols s'havia de celebrar el passat 30 d'octubre, però a causa de la pluja es va haver de postposar fins ara.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports