Jordi Capella i Pep Campi, guanyadors de la XIII Euro Laser Masters Cup

Palafrugell

Data: 07/04/2019

Jordi Capella en Làser Standard i Pep Campi en Làser Radial. Aquests són els noms dels guanyadors de la 13a edició de l'Euro Laser Masters Cup 2019 celebrada a Calella de Palafrugell.
 
El vencedor de la classe Standard, Jordi Capella, s'ha mantingut líder al llarg de tota en la competició. La segona plaça del Trofeu és per Roger Schulz i la tercera pel canari Jose Luis Doreste

En làser Radial la competició ha estat molt igualada. Pep Campi, s'ha imposat amb 12 punts, empatat amb Sebastián Baudier, a un sol punt del tercer, el mexicà Carlos Edmundo, que en l'última jornada ha guanyat dos parcials que l'han fet pujar al podi de la general.

En competició femenina la gran vencedora ha estat l'alemanya Alexandra Behrens, seguida de la barcelonina Elena Saez. La tercera posició se l'ha endut la francesa Isabelle Arnoux

L'Euro Laser Master Cup 2019 es va iniciar el passat divendres i s'ha allargat fins diumenge. Destacats laseristes arribats de tot el continent europeu han aprofitat aquesta prova per retrobar-se i gaudir navegant en un camp de regates ídil·lic com és el de Calella de Palafrugell.

Aquesta 13a edició serà recordada com una de les més dures celebrades a la costa palafrugellenca. Els forts vents han condicionat totes les mànigues disputades, i ha exigit un gran esforç a tots els regatistes participants. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports