Esteve i Villalobos no acaben la 7a etapa per problemes mecànics però segueixen al Dakar

Esteve i Villalobos no acaben la 7a etapa per problemes mecànics però segueixen al Dakar
Calonge i Sant Antoni

Data: 13/01/2020

IMATGE: www.dakar.com

El pilot Isidre Esteve amb el calongí Txema Villalobos de copilot no van poder acabar l'etapa 7 del Dakar'20 aquest diumenge per problemes mecànics amb el turbo del seu cotxe. Els pilots del Repsol Rally Team van haver d'abandonar l'etapa però seguiran corrent al Dakar 2020 dins la nova caregoria Dakar Experience.

El BV6 es va quedar sense turbo al quilòmetre 150  de la 7a etapa i es va aturar 8 quilòmetres després. Van esperar que els camions de l'equip els remolquessin però amb la sorra tova els problemes van empitjora. Els camions s'enganxaven a la sorra i els problemes al cotxe d'Esteve i Villalobos empitjoraven amb eslingues trencades i rodes punxades.

Els camions els van remolcar durant 8 hores i només van aconseguir fer 100 quilòmetres per les dunes i ja de nit des de l'organització els van aconsellar que deixessin l'etapa. Els pilots de l'equip Repsol van seguir per carretera fins arribar al campament

La nova categoria Dakar Experience que s'estrena en aquesta edició del Ral·li els permet seguir aquest dilluns dins del Dakar sense opció podi i lluny de l'objectiu que es marcaven que era millorar la 21a posició de la classificació que havien aconseguir en les dues últimes edicions. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports