Dissabte torna la Fira Retromotor de Platja d'Aro en la seva 22a edició

Dissabte torna la Fira Retromotor de Platja d'Aro en la seva 22a edició
El proper dissabte 28 de setembre l’aparcament municipal de la Masia Bas de Platja d’Aro, acull la vint-i-dosena edició de la Fira Retro Motor Platja d’Aro · Memorial Ralf Kosidlo, amb un conjunt d’activitats de motor clàssiques, que converteixen l’esdeveniment en un important punt de trobada de tots els afeccionats i amants dels vehicles d’època. Organitza el Clàssic Motor Club Vall d’Aro amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. En un espai de 10.000m2, d’entrada lliure, s’instal·len un centenar d’estands per comprar, vendre i intercanviar cotxes, motos, bicicletes, recanvis, accessoris, literatura especialitzada, miniatures, maquetes, etc.
 
En el decurs d’aquesta edició de la Descarregada del Vehicle d’Època es premia amb un aperitiu a tots els afeccionats que visiten el recinte amb un vehicle de fabricació anterior a l’any 1985 (també disposen d’un espai tancat i vigilat dins el recinte per estacionar-lo). Simultàniament, el mateix dia la zona de Riuet de la Platja Gran serà l’escenari de la sortida i l’arribada del 5è Raid Moto Off-Road Costa Brava: una ruta circular per camins i pistes de terra de la Costa Brava de sud a nord, per la seva vessant muntanyosa, en un recorregut de 200 km en dues etapes per realitzar en 8 hores (més dues de descans al migdia per dinar) a una velocitat màxima de 25 km/h (track de dificultat mitjana).

Hi poden participar motos de trail o d’enduro clàssiques o modernes, de 2 o 4 temps , de cilindrada mínima de 125 cc (classificació en categoria única).
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports