La Marató de les Vies Verdes torna a tenir la meta a Platja d'Aro

La Ruta del Carrilet, entre Girona i Platja d'Aro es converteix un any més en el traçat de la Marató de les Vies Verdes que enguany arriba a la seva sisena edició. Aquest diumenge 1.500 corredors participaran en la cursa començant des de 4 punts diferents de la província de Girona però acabant a un mateix lloc, a Platja d'Aro. El Palau d'Esports i Congressos del municipi acollirà amb una catifa vermella als corredors que arribaran en diferents torns.
La prova de 45km sortirà aquest any des de la plaça 1 d'Octubre de 2017 de Girona, la de 30?km des de Cassà de la Selva, la mitja de 21 des de Llagostera i la de 10 quilòmetres des de Santa Cristina d'Aro.

La Marató de les Vies Verdes arriba enguany com una cita ja consolidada en el calendari hivernal de l'atletisme popular i familiar i per aquest motiu, s'organitzaran activitats al seu entorn. Hi haurà batucades en diferents punts de la cursa com també a l'arribada a càrrec del grup de percussió Sa Farconera com també inflables i altres activitats infantils.

L'entrega dels trofeus també es farà a la meta a dos quarts d'onze del matí pels participants a la de 10km, a dos quarts de 12 pels que surten des de Llagostera, a dos quarts d'una pels de la cursa de 30 i a la una del migdia pels que comencen des de Girona.

L'edició d'enguany compta a més amb diverses novetats i descomptes. Aquells qui ja van participar en edicions anteriors aquest any gaudeixen d'una rebaixa del 10% o del 20%. També disposen de descomptes i avantatges aquells que s'hi han inscrit com a grup o com a club atlètic. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports