Nova victòria pel Bisbal Bàsquet, que escala a la part alta de la classificació

Data: 08/02/2021

Intervé: Cesc Senpau, primer entrenador del Sol Gironès Bisbal Bàsquet, i Lluís García, primer entrenador dels Maristes Ademar.

Partit bastant igualat el que es va viure aquest dissabte al Pavelló Municipal de la capital baix-empordanesa. El Sol Gironès Bisbal Bàsquet va guanyar 78 a 68, davant l'enèrgic Maristes Ademar. Així, els homes de Cesc Senpau comencen amb bon peu la segona volta de la Lliga EBA i mantenen la ratxa de victòries, amb tres partits seguits sobrepassant al rival.

Primer quart amb problemes defensius
Encara que els bisbalencs fossin els primers a anotar, la poca solidesa en defensa els va passar factura en el primer quart del partit. De fet, els Maristes van aprofitar la situació per imposar-se al marcador, 17 a 21.

Partit dinàmic
Durant la trobada va predominar un ritme alt, carregat de transicions, marca dels badalonesos. Tanmateix, fou Xavier Torrent qui va posar fil a l'agulla, per capgirar la dinàmica negativa del Sol Gironès, i anar al descans 40 a 35.

L'equilibri entre els equips va propiciar que fins a l'últim minut, el resultat fos ajustat i per tant, òptim de canvis. Tot i això, la Bisbal va trobar un lloc entre la intensitat i el joc interior, fet que els va portar a la victòria final de 78 a 68.

Alta presència de faltes
El partit es va desembolcallar amb una alta presència de faltes. En concret, els locals van efectuar-ne 31, una situació que va afavorir als badalonins.
Per contra, Xavier Torrent fou el jugador més efectiu al marcador. Durant la trobada va anotar 22 punts i va efectuar 3 assistències. El va seguir de prop Eric Jiménez amb 15 punts. Al conjunt badalonès, destacar Martí Fonolla amb 17 i el molt encertat sota l'anella, Marc Hermoso.

La pròxima trobada pels empordanesos serà el dia 20 contra el Mataró Parc Maresme. En camp rival, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet espera revertir el 48 a 56 de l'anada.