Èxit de participació en una nova edició de la Run4Cancer

Palafrugell

Data: 07/02/2022

INTERVÉ: Teresa Oller, delegada territorial d'Oncolliga a Palafrugell

Un any més la Run4Cancer torna a tancar l'edició amb èxit rotund de participació. Enguany l'esdeveniment recuperava la seva presencialitat en onze de les dotze poblacions que s'ha celebrat, entre elles, Palafrugell. El total de participants d'enguany ha estat de 4.175 persones, de les quals 490 han corregut a la població del Baix Empordà. Des de la delegació territorial d'Oncolliga a Palafrugell estan molt satisfets d'aquestes xifres d'inscripció.

Els participants han pogut inscriure's en dos recorreguts diferents, un de 5km i un altre de 10km, i s'han pogut disputar corrent o caminant. A més, tots ells han rebut un obsequi per part dels organitzadors. Des de l'entitat expliquen que els participants venen de molts llocs diferents, i no només del mateix municipi.

La Run4Cancer va néixer el 2015 amb un doble objectiu: recollir fons per finançar els serveis d'Oncolliga per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars, i poder promoure l'activitat física com un hàbit saludable que pot ajudar a prevenir l'aparició de la malaltia.
Set anys després, aquest esdeveniment continua essent una iniciativa solidària consolidada a les comarques gironines.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports