Triomf contundent del Bisbal Bàsquet davant l'Almozara (85-53)

Després de dos partits fora de casa, el Bisbal Bàsquet s'ha retrobat amb la seva afició i ho ha fet amb victòria. L'equip de Carles Rofes ha superat per 85-53 a l'Almozara, en un partit marcat per la diferència del primer quart. Els baix-empordanesos han demostrat una gran defensa durant la primera meitat del partit i han gaudit d'un bon encert de tir de camp. Jaume Solé, amb 26 punts, i Xavier Torrent, amb 17, han estat els màxims anotadors de l'equip. La propera jornada, el Bisbal Bàsquet disputarà el derbi gironí davant el Bàsquet Girona B.

Victòria contundent del Sol Gironès Bisbal Bàsquet
davant un Almozara que s'ha vist totalment superat per l'equip de Carles Rofes. L'encert de Xavi Torrent i Isaac Valera ha marcat el ritme anotador dels locals, que han trobat molts espais a la defensa rival. Gràcies a la bona defensa, els bisbalencs han tancat un primer parcial on els visitants només han anotat un tir de camp. El 19-2 del primer quart ha deixat molt tocats als aragonesos, que han vist com el partit se'ls hi ha escapat al segon quart. Els 14 punts de Jaume Solé han ampliat l'avantatge del Bisbal Bàsquet, que ha marxat al descans amb un 46-19.

La mitja part ha vingut bé a l'Almozara per ajustar la defensa i frenar els atacs locals. Els bisbalencs han mantingut la pressió defensiva a tota la pista, cosa que els ha permès gestionar la diferència del marcador. L'últim quart, més del mateix. Domini del Bisbal Bàsquet amb Lamin Dibba aixecant el públic del pavelló vell amb una esmaixada.

Al final, 85-53, en un partit que ha servit als bisbalencs per provar coses noves de cara el que queda de temporada. També ha permès veure la concentració defensiva de l'equip durant tot el partit. Una actitud que ha agradat molt al seu entrenador.

Per la seva banda, l'Almozara ha lamentat el mal primer quart del partit. També han notat les baixes de Victor Hernández i Víctor Alijarde, dos dels jugadors amb millors estadístiques de la competició. És per això que el seu tècnic es queda amb el nivell del tercer quart.

Després d'aquesta victòria, el Bisbal Bàsquet es prepara per al derbi gironí amb la visita del Bàsquet Girona B. Un duel que enfronta al cinquè contra el quart de la lliga i on els dos equips aspiren continuar a dalt de la classificació.