Derrota per 4-1 al Joan Ortoll

Data: 21/03/2022

El Corredor Mató Palafrugell va perdre contra el Calafell aquest dissabte. Tot i haver-se avançat al marcador a l'inici del partit, van acabar patint una derrota de 4 gols a 1.

La visita al Joan Ortoll va ser complicada. Tot i que Marc Figa va avançar els visitants a l'electrònic amb gol de penal, el Calafell va aconseguir capgirar el resultat sentenciant el partit per 4 gols a 1 -un de Miras i d'Humberto a la primera part i dos de Martí Casas a la segona -.

En un dels dos encerts de Casas, la bola va entrar a porteria mentre Jan Escala envaïa l'àrea del porter. En aquest cas el gol no seria vàlid, però la parella arbitral el van donar per bo.

Més enllà de la derrota i dels 4 gols encaixats, Xevi Puigbí va tornar a ser clar protagonista de l'enfrontament, aturant moltes ocasions dels locals. De fet, al final del partit el Calafell va tenir opció a fer el 6 a 1, amb dos xuts a bola aturada que Puigbí no va deixar passar.

Pel que fa a l'ambient, els Estrellats no van deixar el Joan Ortoll en silenci ni un minut, fet que jugadors com Marc Figa va agraïr a les xarxes socials, fent valer la importància de les aficions a les grades.

La derrota situa al Palafrugell onzè amb 18 punts, un més que el Girona i el Manlleu i dos menys que el Voltregà. D'altra banda, el Calafell ara és cinquè a la classificació a dos punts del quart, que és el Reus.

El pròxim partit del Palafrugell serà aquest dissabte com a locals. Rebran a casa al Deportivo Liceo, que és segon a la taula.