El CH Palafrugell no pot superar al CP Rivas

El Corredor-Mató CH Palafrugell veu com se li escapen les opcions de pujar a OK Lliga. Els palafrugellencs han perdut davant el CP Rivas en un partit que s'ha decidit a la segona meitat. Els gols de Marc Figa i Álvaro Osorio no han evitat la derrota davant el conjunt madrileny, que ha sabut aguantar el ritme dels locals. La manca d'encert ha condemnat als de Cesc Linares, que han mostrat el seu descontentament amb l'actuació arbitral. La derrota deixa al CH Palafrugell a set punts del líder i amb poques opcions de cara l'ascens.

El CH Palafrugell s'allunya de les primeres posicions d'Ok Plata després de la derrota davant el CP Rivas. Els dos equips eren conscients que el partit marcaria les opcions d'optar a l'ascens de categoria i això s'ha notat des de l'inici. Primera meitat de 0-0 on els dos equips s'han carregat de faltes molt ràpid. La més clara dels primers 25 minuts ha estat una falta directa de Gerard Llobet després de la targeta blava a Felipe Castro. El jugador del Rivas ha trobat la bona resposta de Xevi Arcas, que ha evitat el primer gol visitant.

Al cap de quatre minuts de la represa, Marc Figa ha fallat un penal i dos minuts després, Adrián Candamio no ha vist porteria amb una falta directa. Els dos errors palafrugellencs els ha penalitzat Sergio Llorente, que ha obert la llauna a falta de 15 minuts pel final. Gerra d'aigua freda pel Palafrugell que ha vist com, un minut més tard, Miguel Cañadillas ha posat el 0-2 al marcador.

Marc Figa ha escurçat distàncies quan faltaven 10 minuts pel final, encenent la grada local. Amb l'1-2, el Rivas ha desaprofitat un penal. Tot i així, els madrilenys han fet l'1-3 gràcies a Miguel Cañadillas. Els últims cinc minuts han estat d'infart. Els dos equips han desaprofitat una falta directa i Osorio ha fet el 2-3 en l'últim minut de partit. A falta de 24 segons pel final, Felipe Castro ha errat el penal per empatar al partit. Derrota amarga pel Palafrugell que ha estat incòmode durant els 50 minuts.

Al mal gust que ha deixat el joc i la falta d'encert a la pilota aturada, se li ha sumat el descontentament amb els àrbitres durant diverses jornades.

En canvi, la victòria posa al Rivas colíder amb 39 punts després d'un gran esforç en un partit molt físic

A falta de quatre jornades, el Palafrugell és cinquè a set punts dels dos primers classificats, amb poques opcions de tornar a Ok Lliga.