El Club Atlètic Palafrugell, Sònia Alsina i Jaume Beltran, premiats a la Festa de l'Esport

Palafrugell

Data: 08/04/2019

INTERVÉ: Pau Lladó, regidor d'Esports de Palafrugell

La 35ª edició de la Festa de l'Esport de Palafrugell va tornar a reconèixer els millors esportistes, entitats, iniciatives i trajectòries esportives del municipi. L'acte celebrat al Teatre Municipal va acabar amb l'entrega al premi al millor club de l'any, guardó que es va emportar el Club Atlètic Palafrugell

Encara en atletisme, el premi al millor entrenador va ser per Victor Bolsov. Moldau afincat a a Palafrugell, Bolsov té una llarga carrera en el món de l'atletisme i actualment col·labora amb el Club Atlètic, a més d'haver fet de preparador físic de la seva néta, la tennista internacional palafrugellenca Aliona Bolsova. 

Un altre veterà va ser reconegut com a millor esportista masculí. Es tracta del tennista Jaume Beltran, del Club Tennis Llafranc, que, entre altres fites, ha aconseguit ser número 1 d'Espanya en la modalitat de més de 75 anys. 

Quant a la millor esportista femenina, el guardó va ser per Sònia Alsina. La jove patinadora de 18 anys del Club de Patinatge Artístic de Palafrugell ha recollit importants èxits a nivell nacional i internacional el darrer any, tant en la modalitat artística com en la de figures obligatòries.

Tots ells van ser premiats després que els seus respectius clubs els presentessin com a candidats i un jurat expert els acabés seleccionant. 

La nit també va servir per fer entrega de distintius honorífics. La Medalla de l'esport va ser per l'entrenador de futbol Lluís Lozano González, el reconeixement com a Ambaixador de l'esport pel psicòleg esportiu Pep Marí i el Convidat d'Honor va ser l'Oncotrail, la cursa de trail solidària organitzada per la Fundació Oncolliga, l'Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports