60 equips participen al VII Rally Raid Baix Empordà

El motor de cotxes i motos ha estat present a Platja d'Aro amb la setena edició del Clàssic Raid Baix Empordà. Seixanta equips han participat en la prova que ha tingut com a protagonista el massís de les Gavarres. 100 quilòmetres de cursa que els ha complementat una taula rodona amb participants del Ral·li Dakar i de la Uni Raid, dues proves importants en l'àmbit internacional. Cada any, la competició guanya nous participants.

54 equips de cotxes i sis de motos han participat en el VII Clàssic Raid Baix Empordà. 100 quilòmetres dividits en vuit seccions que han recorregut principalment el massís de les Gavarres, pasant per la Ganga i Fitó. La poca pluja no ha complicat els trams i ha permès que el terreny comptés amb les millors condicions pels pilots. Uns conductors, que al final del dia, han arribat satisfets de la prova.

Que els pilots de la prova comparteixin carretera amb la resta de ciutadans és una de les particularitats d'aquest tipus de ral·li. Una competició on el llibre de ruta es dona dues hores abans de la sortida, fet que converteix la navegació en una de les habilitats clau pels pilots.

Un dels al·licients d'aquesta setena edició era la taula rodona post-competició. Hi han participat en Gerard Farrés i en Jan Rosa, dos pilots que han participat al Dakar 23 i també un equip de la Uni Raid. Un espai per conèixer les particularitats de cada prova.

El ral·li també és un al·licient pels ciutadans, que es poden acostar a cotxes de competició.

Cada prova demostra que el ral·li es consolida perquè, a banda dels equips que hi participen des de les primeres edicions, cada any porta pilots nous.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports