El Palafrugell s'emporta els tres punts en el derbi gironí contra el Lloret (3-1)

Data: 29/09/2019

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del Corredor Mató Palafrugell

El Corredor Mató Palafrugell regala una victòria a la seva afició en el seu debut a casa des que van retornar a l'OK Lliga. Els de Xevi Garcia es van endur el derbi gironí amb un 3-1 davant el Lloret.

Els de Palafrugell es van imposar al Lloret des del minut 3 de partit amb un gol de Ferran Garcia, jugador que encaixaria també el 2-0 sis minuts abans d'arribar al descans.

A la meitat de la segona part els de Lloret reaccionaven al marcador amb un gol de David Plaza, però aquest no els va ser suficient per remuntar el partit. El conjunt d'Oriol Perarnau a més va patir l'expulsió d'Àlex Grau després de reunir tres blaves al llarg de l'enfrontament.

L'heroi del partit, Ferran Garcia, va tornar a destacar encaixant el que seria l'últim gol, de falta directa, i deixant el marcador amb un 3-1 a favor.

Ara el Corredor Mató ocupa la segona posició de l'OK Lliga empatat amb sis punts amb el capdavanter, el Deportivo Liceo, als que visitaran el diumenge vinent a les 12 del migdia.