600 participants de 27 països a la 42a Christmas Race

Palamós

Data: 14/12/2017

Més de 600 regatistes de 27 països diferents i repartits en 12 classes participaran a la 42a edició de la Christmas Race, la regata internacional per excel·lència que es celebrarà a Palamós del 18 al 22 de desembre. 

La Christmas és considerada per la World Sailing, la Federació Internacional de Vela, com la primera regata de l'any 2018 en el calendari mundial. La competició serà selectiva per les classes Laser Standard, Finn, 470 Masculí i Femení, 49er i FX. I a nivell nacional serà el Campionat d'Espanya per les classes 49er i FX i Copa d'Espanya per 470 Masculí i Femení. 

Diverses tripulacions olímpiques de Río 2016 hi prendran part per la importància de la prova. 

Des de les federacions catalana i espanyola de vela han volgut destacar la bona reputació i organització de la regata. 

Per Palamós, la Christmas Race forma part del paisatge de Nadal a la vila. Des del municipi són conscients de la importància de la regata a nivell econòmic, ja que ajuda a assolir la plena ocupació en temporada baixa i beneficia de retruc a totes les comarques gironines.

D'entre els participants a la Christmas, 3 tripulacions defensen el títol de campions. A la classe 470 masculí Jordi Xammar i Nico Rodríguez, en femení, Casandre Blandin i Retornaz Aloïse i en 29er, el català Albert Gelpí. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports