Jordi Figueras, campió de la 1a Enduro Empordà a Monells

Ha nascut a Monells l'Enduro Empordà, una prova que abans era Endurada i que enguany s'ha readaptat.  En la seva primera edició amb aquest nou format ja ha aglutinat a gairebé 150 esportistes del món del motor. El campió en la categoria elit ha estat Jordi Figueras. 

La coneguda Endurada de Monells aquest 2022 ha fet un pas més enllà i, adaptant-se a la Federació Catalana de Motociclisme, ha passat de ser l'Endurada a ser l'Enduro Empordà. Una prova puntuable pel Campionat de Catalunya que en la seva primera edició en aquest format ha acollit gairebé 150 participants, una xifra que des del Cop de Gas, que n'és l'entitat organitzadora, consideren d'èxit.

El recorregut s'ha dividit en dos trams cronometrats, un de sis quilòmetres i l'altre de set, amb sortida a les 9 del matí des de Can Gironès i encarrilant cap a les Gavarres en direcció als Metges.

i tornen a realitzar el mateix recorregut fins a tres vegades, els pilots d'elit i sèniors, i dues vegades en el cas les altres categories participants, com els esportistes júniors i els veterans.

El vencedor del primer Enduro Empordà en categoria elit ha estat Jordi Figueras de l'Escuderia Cop de Gas, amb la seva Beta Trueba, i amb un temps de 33:22'. L'ha seguit, en segona posició, Miquel Pujol, del Motor Club Solsonès, amb un temps de 33:39' i, per tant, 16 segons de diferència. El bronze ha estat per Álvaro Gassol, del Motor Club Sitges, que ha travessat la meta amb 35:58'.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Ramon Costafa 35 dies
Tercermundista. És increïble que tenint la disminució d’emisions com a màxima prioritat en plena emergència climàtica, es permeti i fomenti la crema de benzina en activitats d’oci no estratègiques i a més s més em un entorn natural agroforestal “ protegit”. Com si no hi hagués activitats respectuoses amb els veïns i el medi per fer.


Més articles de Esports