El Club Handbol Garbí homenatja Albert Rocas

Palafrugell

Data: 17/11/2018

INTERVÉ: Narcís Madí, president del CH Garbí

La figura d'Albert Rocas serà ben present a partir d'ara observant tot el que passa al pavelló poliesportiu de Palafrugell després de la instal·lació d'un domàs gegant en senyal d'homenatge al millor jugador que ha sortit mai de les files del Club Handbol Garbí.

L'extrem palafrugellenc ha estat homenatjat aquest dissabte pel club que el va veure néixer i créixer com a jugador. Per compromisos professionals Rocas no ha pogut assistir a l'acte però ho han fet en el seu lloc el seu germà, Pitu, i els seus nebots. Es reconeixia així la carrera de l'esquerrà, que es va retirar l'any passat després de sortir del Garbí amb quinze anys i passar per Granollers, Valladolid, Portland Sant Antonio, FC Barcelona, Kolding Kobenhavn de Dinamarca i Naturhouse La Rioja, a més de ser un habitual de la selecció espanyola. Entre el seu inflat palmarès brillen dos mundials i un bronze olímpic, a més de quatre lligues ASOBAL i una Copa d'Europa, entre d'altres. 

L'acte ha tingut lloc en el si de la presentació dels equips del club de cara a la temporada vigent. El Garbí compta amb unes 200 fitxes repartides entre quinze plantilles tant com masculines, com femenines i mixtes . Per tot això, passa per un dels millors moments a nivell esportiu dels seus quaranta anys d'història. 

Precisament, el quarantè aniversari del Garbí també ha fet acte de presència a l'esdeveniment amb un tribut a aquells que van impulsar l'handbol a Palafrugell a partir de l'any 1978, amb especial reconeixement al fundador i entrenador històric de l'entitat, Josep Maria Mora. 
Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports