Codinachs (CN Sant Feliu) i Collins (CN Costa Brava) guanyen el Trofeu Baix Empordà

Codinachs (CN Sant Feliu) i Collins (CN Costa Brava) guanyen el Trofeu Baix Empordà
Intercanvi: Carles Palomares, Director de Regates CN Costa Brava - VÍDEO EN PROCÉS

Izan Codinachs
(CN Sant Feliu) i Alex Collins (CN Costa Brava) van ser els guanyadors en classes Optimist i Open de la Regata Trofeu Baix Empordà de vela disputada aquest cap de setmana en aigües de la Badia de Palamós.

Malgrat que les previsions meteorològiques eren 'catastròfiques' el temps va respectar força els regatistes i el vent de tramuntana va bufar de forma suficientment bona pels esportistes amb 10 12 nusos de força. El Trofeu Baix Empordà és una regata que combina diferents categories i serveix d'entrada a l'esport.

En classe Optimist Izan Codinachs va endur-se la victòria seguit de Joan Pla (CN Estartit) i Tomas Blinstrubas (Team Lituania). La primera noia va ser Paula Ballana (CN L'Escala) en setena posició, la segona Carla Romagosa (CN Sant Feliu) en vuitena posició i la tercera Meda Rimate (Team Lituania) en novena. Més enllà de la classe Optimist la regata tenia una categoria especial Open

Pel que fa a aquesta categoria Alex Collins va endur-se la victòria seguit de Ramon Figueres (CV Palamós) i Jordi Cargol (CV Palamós). La primera noia va ser Emma Collins (CN Costa Brava) en cinquena posició, seguida de Núria Martínez (CN Escala) en novena posició i Marta Carrasco (CN Fluvià - Empuriabrava) en onzena posició.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports