Presenten la 4a edició de L'Entrebancada, la cursa popular d'obstacles de Palafrugell

Palafrugell

Data: 03/02/2018

Aquest és el moment en què l'alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, s'imposava de forma amistosa als regidors de Joventut i Esports, Marta Baserba i Pau Lladó, en el petit circuit d'obstacles que els joves del Club Atlètic Palafrugell han construït per presentar la quarta edició de L'Entrebancada, la cursa popular d'obstacles que tindrà lloc el diumenge 1 d'abril.

Enguany la prova ve amb una gran sorpresa i algunes modificacions. La novetat és la creació de l'Entrebancadeta, una cursa per a nens de 10 a 14 anys amb un recorregut d'un quilòmetre i obstacles adaptats als més petits. Pel que fa a la prova gran, aquesta serà d'uns sis quilòmetres i comptarà amb una seixantena d'obstacles, molts d'ells nous i sorprenents. El principal canvi vindrà donat a nivell de recorregut. Anteriorment el trajecte anava des de Palafrugell fins a Calella i tornava a la meta però aquesta vegada, per qüestions logístiques, s'ha optat per fer un circuit als entorns del recinte firal. 

Més enllà de les proves organitzades professionalment, l'Entrebancada s'ha convertit en la cursa popular d'obstacles més important de les comarques gironines i té lloc en el si de les Setmanes Joves, un marc comú d'esdevniments creats per les entitats juvenils de Palafrugell entre els mesos de març i abril. 

L'Entrebancada té un límit de 1.000 places. Les incsripcions es poden fer a partir d'aquest dilluns a la web de l'esdeveniment per un preu de 12 euros pels primers 100 inscrits. A partir de llavors anirà pujant fins als 16. Pel que fa a L'Entrebancadeta, aquesta permet 300 inscrits. Els preus aniran dels 10 als 12 euros. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports