Una quarantena d'equips al VII Torneig de bàsquet Vila de Palamós

Palamós

Data: 09/12/2019

INTERVÉ: Andreu Iruela, coordinador CE Palamós

El pont de desembre ha portat grans dosis de bàsquet a Palamós. Els dies 6, 7 i 8 de desembre el Pavelló Municipal d'Esports va veure passar una quarantena d'equips de base femenins i masculins amb motiu del VII Torneig de Bàsquet Vila de Palamós organitzat pel Club Esportiu Palamós. 

D'entre els participants, principalment gironins però també amb alguns noms de les comarques de Barcelona com el Joventut de Badalona, cinc van ser els guanyadors de les seves respectives categories. El mateix Joventut, en categoria mini masculí, el Joventut Esportiva Terrassa, en mini femení, el local CE Palamós, en infantil masculí, la UE Cellera Amer, en infantil femení, i el Club Escola Bàsquet Girona, en júnior masculí. 

Enguany la novetat ha estat que cada categoria s'ha disputat durant dos dies, fomentant així el vincle entre els diversos conjunts participants i amb la vila de Palamós. 

El Torneig Vila de Palamós creix any rere any i cada edició són més els clubs que aconsegueix fidelitzar i que no volen faltar a la cita.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports