Èxit de participació a l'Open Water Series de Platja d'Aro

La segona edició de la competició d'aigües obertes Open Water Series de Platja d'Aro ha estat un èxit de participació amb més de 150 participants, el doble respecte a la de l'any passat, amb 25 clubs i nedadors i nedadores de 8 nacionalitats diferents i de 7 províncies d'arreu d'Espanya.

La segona edició de l'Open Water Series  de Platja d'Aro ha estat un èxit de participació, ja que ha duplicat el nombre de participants respecte a la de l'any passat, amb 25 clubs i nedadors i nedadores de 8 nacionalitats diferents i de 7 províncies d'arreu d'Espanya. 

Es tracta d'una competició d'aigües obertes nedant amb quatre modalitats segons distància:

La cursa de 6000 metres ha sortit de la platja Es Monestri de Sant Antoni de Calonge, la de 3000 metres des de Cala Cristus de Platja d'Aro, la de 1500 metres des de Cala Rovira i la de 500 metres des de la Platja Gran de Platja d'Aro, adaptada als més petits i participants de nivell amateur.

Des de l'organització esperen continuar celebrant aquesta competició l'any que ve amb una tercera edició, la qual suposaria la seva consolidació com a esdeveniment esportiu anual a Platja d'Aro.

L'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, reafirma el seu compromís amb l'esport amb la celebració d'esveniments com aquest i que fan del municipi un destí d'activitat esportiva, salut i benestar durant tot l'any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports