Calonge acull una carrera d'obstacles per impregnar-se de l'esperit almogàver

Calonge i Sant Antoni

Data: 15/11/2021

Obstacles d'altura i resistència, que s'han combinat amb un parell de proves d'enginy. Així s'ha desembolcallat l'Almogàvers Race, que s'ha celebrat aquest diumenge a Calonge. La competició, en concret, ha presentat un recorregut de sis quilòmetres entre paratges boscosos i abruptes, juntament amb l'estampa rocosa de la Costa Brava.

30 obstacles a superar
Si bé és cert que la distància ha no estat excessivament llarga, la cursa ha comptat amb un tram final de difícil execució, a causa d'una pujada continuada d'1 quilòmetre. A més, s'han desplegat sobre el traçat 30 obstacles de tècniques diverses. Si aquestes no es podien superar, els participants havien de bregar amb un càstig de 10 burpees.

De caràcter fort i amb destresa
El terme almogàvers denomina les tropes presents a la península Ibèrica durant la Reconquesta. Els seus soldats eren coneguts per la força i la destresa exercides durant les batalles medievals. Uns sentiments que han impregnat els participants de la cursa.

Emmarcat a la Festa Major de Sant Martí
L'Almogàvers Race ha format part de la programació de la Festa Major de Sant Martí. L'esdeveniment, que s'ha saldat amb gran èxit de participació, ha aplegat corredors d'elit amb valents esportistes amateurs.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports