Rauchfuss i Stepanova s'emporten la general de la VolCAT Costa Brava

Calonge i Sant Antoni

Data: 20/03/2023

Foto: Francesc Lladó

Calonge i Sant Antoni ha acollit aquest cap de setmana la cinquena edició de la VolCAT Costa Brava. Hi han participat ciclistes de 15 nacionalitats diferents, entre els quals han destacat els txecs Marek Rauchfuss, en categoria masculina, i Karla Stepanova, en femenina.

Dues hores, cinquanta-sis minuts i cinquanta-vuit segons ha tardat Marek Rauchfuss a completar la segona etapa de la VolCAT Costa Brava. De fet, el txec ha estat el primer a travessar la línia de meta d'una competició, que presenta com a peculiaritat, l'ús del GPS per a guiar-se entre els corriols i senders de les Gavarres.

Han completat el podi de la categoria masculina, Jaromir Skala i el francès Damien Portet. Durant els primers quilòmetres de la prova, ja s'han imposat davant la resta de competidors i, en el transcurs del traçat, "han marcat un fort ritme", tal com ha sentenciat el quart classificat, l'andorrà Xavier Juvé.

En categoria femenina, el regnat també ha estat txec. En concret, Karla Stepanova s'ha situat capdavantera, seguida per Tatiana Luisi i la francesa Clara Donneger. Les posicions s'han mantingut intactes durant els dos dies de competició, tot i que "tècnicament, segons apunten, ha estat dur".

La VolCAT Costa Brava ha celebrat la cinquena edició amb la participació de centenars d'esportistes de 15 nacionalitats diferents. Calonge i Sant Antoni ha estat el seu punt neuràlgic, amb un recorregut total de 125 quilòmetres i 3.375 metres de desnivell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports