Platja d'Aro es prepara per l'Open Internacional de Tennis Taula adaptat

INTERVÉ: Adam Bonany, delegat territorial Federació Catalana de Tennis Taula

El Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro es prepara per viure aquesta setmana el 7è Open Internacional de Tennis Taula adaptat, la segona edició del Para TT Costa Brava Spanish Open que acull el pavelló platjarenc del dijous 5 al diumenge 8 de març.  

Enguany prova rècord pel que fa a participació. Aquest 2020 és any olímpic i Platja d'Aro donarà els últims punts per poder tenir accés als Paralímpics de Tòquio. És per això que, excepcionalment, la prova comptarà amb 211 esportistes de 34 nacionalitats diferents

Dels més de dos-cents tennistes uns cent ho faran en la classe de cadira de rodes. El tennis taula adaptat permet algunes modificacions de la reglamentació, a nivell de servei o d'allargadors de la raqueta, per exemple. 

L'Open serà una prova puntuable tant individualment com per equips. Els equips jugaran el dijous i el divendres, mentre que la competició individual tindrà lloc el dissabte i el diumenge. En ambdós casos hi haurà una fase de lligueta amb tres o quatre representants per grup i, posteriorment, les eliminatòries. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports