Aconsegueixen la primera victòria com a locals de la temporada contra Las Rozas (6-1)

El Corredor Mató CH Palafrugell va superar a Las Rozas aquest dissabte amb el resultat de 6-1. La victòria els fa escalar fins a la setena posició de la classificació.

El Corredor Mató CH Palafrugell continua pel bon camí. Aquesta setmana passada han sumat 6 punts en dos partits -en haver superat al Manlleu el dimecres i a Las Rozas el dissabte-. Sis punts que els fan escalar fins a la setena posició, amb encara dos partits pendents de recuperar.

El duel d'aquest dissabte contra las Rozas va finalitzar amb una àmplia victòria palafrugellenca per 6 gols a 1, tot i que d'inici els gols van trigar a arribar. No va ser fins al minut 20 de partit que Álvaro Osorio va obrir el marcador. El mateix Osorio va fer també el 2-0 quan faltaven 36 segons per arribar al descans.

A la represa, amb l'avantatge de dos gols, els de Palafrugell van transmetre molta més comoditat a pista. En sis minuts, Marc Figa i Adrián Candamio ja havien transformat el 2 a 0 en un 4 a 0 a l'electrònic, i Tim Borrell va fer el 5 a 0 al minut 40 de partit. Malgrat la diferència de gols, els homes de La Rozas van lluitar i buscar la porteria -molt ben defensada per Xevi Arcas al llarg de tot el partit- fins a l'últim sospir. De fet, a 1:49 del final Cesar Candanedo va marcar el primer i únic gol dels visitants. Després de l'encert, una jugada entre Gerard Pujol i Marc Figa va perforar la xarxa rival per sisena vegada.

Als madrilenys els va afectar la baixa del màxim anotador de la categoria, Cesar Menendez - que ha fet 12 gols en els cinc primers partits. Malgrat la derrota, van marxar satisfets de l'actitud.

El pròxim cap de setmana els homes de Cesc Linares jugaran dos partits a Madrid. Visitaran al CP Rivas Las Lagunas el dissabte, i a l'Alameda de Osuna el diumenge.