Tots els camps de golf de la Costa Brava han reiniciat la seva activitat

Baix Empordà

Data: 30/05/2020

INTERVÉ: Rocio Aranda, presidenta de l'Associació de Clubs de Golf Costas Brava

Els vuit camps de golf de la Costa Brava tornen a estar en funcionament després de més de seixanta dies d'inactivitat arran de la crisi sanitària. El tancament de les instal·lacions els ha provocat pèrdues econòmiques entorn del 80%. 
 
Per reobrir amb garanties de seguretat, els camps i clubs de golf han adquirit i implementat protocols d’higiene en les instal·lacions exteriors dels camps, mentre que les cases club continuen tancades fins a nova indicació. Els protocols incideixen en aspectes generals a tenir en compte tant abans de jugar, com durant i després del joc. Tot i les restriccions, la pràctica del golf és una de les activitats esportives i lúdiques que per la seva naturalesa ofereix avantatges i facilitats, ja que té lloc en espais amplis, a l’aire lliure i en grups reduïts. 

Actualment els propietaris i gestors dels camps estan focalitzats en el client més local i de proximitat. Alhora, fixen l’horitzó en el client internacional per al moment en què s’aixequin les restriccions de mobilitat i s’obrin les fronteres. 

Per potenciar l'activitat esportiva, l'Associació de Camps de Golf de la Costa Brava i el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona han impulsat el vídeo promocional Tornarem #GolfCostaBrava, amb l’objectiu mantenir connectats els golfistes amb la destinació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports