"L'esport em dona vida i ambient"

L'equip de màsters del Club Patinatge Cristinenc es prepara per al festival de final de curs. Compten amb una ajuda ben especial, l'entrenador i patinador Dídac Garcia que amb 87 anys segueix sobre rodes. És el patinador federat més veterà de Catalunya i actualment dona classes de patinatge artístic i hoquei patins en diferents municipis de la comarca.

Passió i emoció per l'esport però també esforç i dedicació. Són alguns dels ingredients que mantenen al patinador federat més vetera de Catalunya sobre rodes. Amb 87 anys Dídac Garcia entrena i ensenya patinatge artístic i hoquei patins, dues disciplines que el mantenen actiu i li donen vida, explica.
 

Em dona vida i ambient. Surto de casa a les 16:30 h i no torno fins a les 23 h i no estic cansat".- Dídac Garcia, entrenador de patinatge artístic i hoquei patins.

Entre els consells, adverteix que per poder practicar esport has d'estar relaxat i ajuda a desconnectar i a combatre l'estrès i l'ansietat.

Fa 28 anys que viu al Baix Empordà i des de llavors que es va engrescar a introduir el patinatge artístic i l'hoquei patins en molts municipis de la comarca. Avui dia continua apostant pels patins sobre rodes. De fet, participa en parella en diversos festivals i ajuda i entrena en diversos clubs de la comarca com el Club Patí Cristinenc. L'equip de màsters practica els moviments i les coreografies pel festival de final de curs d'aquest 11 de juny i en Dídac no perd l'oportunitat de donar un cop de mà amb el que necessitin.

En total, ensenya la seva experiència, vitalitat i motivació a unes 300 persones. Ara, un dels seus objectius és posar en marxa un nou esport a Platja d'Aro, el bàsquet amb patins.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports