L'obertura del MIC omple les grades de l'Estadi de Palamós

Palamós

Data: 14/04/2022

La 20a edició del torneig internacional de futbol base MICFootball va donar el tret de sortida aquest dimecres al matí amb les inauguracions de Figueres, Lloret de Mar i l'Estartit, i va rematar amb dues noves obertures a la tarda que van tenir com a escenari l'Estadi Municipal Palamós Costa Brava, i de nou, també el de Lloret.

Ambient esportiu i festiu el que ja s'està vivint als diferents estadis i camps de futbol que acullen la vintena edició del MIC Football des d'aquest dimecres, quan es va donar el tret de sortida a l'esdeveniment internacional amb seu a la Costa Brava.

Tots i cada un dels partits omplen de seguidors, companys, acompanyants i aficionats les graderies dels espais esportius, però sens dubte l'ambient de festa es fa notar sobretot a les inauguracions i a les entregues de premis.

Enguany, després de no poder celebrar-se els darrers dos anys, el MIC ha arribat amb força i amb canvis provocats per la pandèmia, com el fet que l'acte d'obertura s'ha descentralitzat i s'ha celebrat en quatre municipis diferents al llarg del dia. Això s'ha fet per evitar aglomeracions a les grades.

Durant el matí de dimecres els escenaris van ser Figueres, Lloret de Mar i l'Estartit, i a la tarda va tornar a repetir Lloret i es va estrenar l'estadi municipal Palamós Costa Brava, que és un dels espais més destacats de la competició. De fet, entre dissabte i diumenge acollirà un total de set finals.

L'estadi palamosí es va vestir de gala aquest dimecres reunint a centenars de persones. La inauguració va comptar amb la desfilada dels 300 equips provinents de 24 països diferents amb les seves corresponents banderes. També es van entregar diferents trofeus i les autoritats van donar la benvinguda als més de 6.000 jugadors i jugadors i els seus acompanyants.

Abans i després de la presentació l'estadi palamosí va acollir els partits que enfrontaven el FC Porto al Vic Riuprimer REFO i al CF Sant Feliu de Guíxols amb el FC Barcelona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports