El Palamós CF veu amb bons ulls començar la temporada a l'octubre

Palamós

Data: 15/07/2020

INTERVÉ: Joan Màrmol, entrenador del Palamós CF

La Federació Catalana de Futbol ha decidit començar les seves competicions el cap de setmana del 3 i el 4 d'octubre. Des de Palamós, a 1ª Catalana, donen la data per bona en un sentit de preparació de l'equip. 

El Palamós CF veu que com més tard es pugui començar, més readaptats estaran els jugadors a les exigències físiques de la categoria després de mig any aturats. Això sí, sempre amb la incertesa de no saber quina situació hi haurà en aquella època, malgrat que el calendari ara pugui semblar definitiu. 

Mentrestant, se sap l'hipotètic dia de començar però no les condicions. No estan confirmats al 100% els clubs que jugaran a cada divisió i, en el cas de 1ª, tampoc ho estan el número de grups ni quants equips tindran. Es parla de més grups i menys partits, tot i que aquesta és una idea que a Palamós no sembla gaire atractiva

La plantilla, molt renovada respecte a la temporada 2019-20, començarà la pretemporada de forma oficial el 19 d'agost. Fins llavors es farà un pla voluntari de preparació prèvia, primer en una fase individual i després en una de grups de treball reduïts. A partir de llavors, la idea és poder disputar set o vuit amistosos, alguns d'ells amb rivals d'entitat provinents de categories com 2ª B. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports