13 dies per començar la volta al món a vela a bord del Guíxols

D'aquí a 13 dies el veler Guíxols sortirà de Sant Feliu de Guíxols per donar la volta al món. Els companys d'aventura són l'Oriol Ferrer i l'Òscar Soler, dos entrenadors del Club Nàutic Sant Feliu que fa dos anys i mig es van engrescar amb el projecte i que ara, amb el compte enrere en marxa, treballen dia i nit per tenir el Guíxols, un veler de 12 metres del 1977 que els els acompanyarà per arreu del globus.

El comiat de familiars i amics és l'altre gran tasca pendent dels darrers dies a casa i cal fer mans i mànigues per trobar temps per tot. 

La darrera oportunitat per acomiadar el Guíxols serà el mateix 7 d'octubre, el dia assenyalat per sortir rumb a l'aventura. Un moment emotiu que l'Òscar i l'Oriol volen compartir amb tothom qui els ha estimat i acompanyat. 

Amb sortida a Sant Feliu de Guíxols, el viatge començarà rumb a Canàries i enllaçarà amb les illes del Carib i Galàpagos. 


Projecte de micromecenatge 

L'Oriol i l'Òscar han obert un projecte de micromecenatge per mitjà de la plataforma Verkami per finançar els darrers elements de seguretat per a la navegació. Entre les recompenses, hi ha una estada d'una setmana al Guíxols al punt del recorregut que esculli el mecenes. 

https://www.verkami.com/locale/es/projects/21548-una-volta-al-mon-a-vela
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports