Més de 400 pilots participen al Trial Costa Brava que s'endú Cabestany en categoria Elit

Albert Cabestany es va endur la categoria elit del Trial Costa Brava que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols. El pilot només va cometre un error a la zona 13 de les 20 que tenia la seva categoria i es va coronar per davant de Dan Clark i Médérick Delanoy amb 9 i 11 peus respectivament.

430 pilots van participar en un trial que és considerat una festa d'aquest esport de motor i que més enllà de la categoria d'elit té 8 divisions més. El que el fa un trial apte per a tots els públics amants del motor.

Amb zones dividides en 4 nivells assenyalats amb diferents colors, de verd a vermell, el trial Costa Brava va gaudir d'un bon clima que va fer més vistosos els equilibris dels motoristes.

Guanyadors de les altres categories

Víctor Batalla es va endur el primer lloc en categoria Experts, Matt Spink en trailers, Charles Coutard en pre-80, Benoit Verin en Pre-65 Experts, Josep Maria Bargalló en clàssics, Eduard Ferrer en Clàssics Plaissance, José Maria Martínez en pre-75, i Kiku Carbonell en pre-65.

Des de l'organització van destacar que com passa en altres disciplines els clàssics cada cop tenen més adeptes.

Un dels al·licients destacats d'aquesta competició és que passa per indrets habitualment vetats a aquest tipus de motos si no es demanen uns permisos molt concrets.

Els pilots van destacar la bona meteorologia a diferència del que va passar en l'edició anterior, que va ser passada per aigua.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports