250 triatletes participen en la XTERRA Costa Brava

Triatletes de primer nivell s'han trobat a Calonge i Sant Antoni per disputar la XTERRA Costa Brava. La prova forma part del circuit internacional de triatlons de muntanya XTERRA i sumava punts de cara els campionats mundials que es disputaran a Itàlia. El recorregut ha estat marcat pels constants desnivells i la presència de corriols, on l'habilitat pot decantar el resultat de la cursa. 

El circuit internacional XTERRA ha tornat a Catalunya de la mà de la XTERRA Costa Brava. La prova forma part del circuit internacional de triatlons de muntanya i ha portat a Calonge i Sant Antoni 250 esportistes de 15 països diferents. Uns atletes que han pogut participar en la prova sprint i la distància llarga, que oferia 1,5 km nedant, 30 amb bici i 10 a peu. Totes dues compten amb les dificultats del terreny de la Costa Brava. Un recorregut trenca-cames que, combinat amb els corriols de les muntanyes de l'entorn, el fan atractiu pels triatletes.

La presència del circuit XTERRA al municipi demostra el potencial esportiu de la zona. També els permet ser una zona d'interès de turisme esportiu i reivindicar-se com a una vila esportiva.

La sortida a la Platja de Torre Valentina ha aconseguit que el públic donés suport als esportistes durant la natació i el tram de córrer. Que la cursa formi part del circuit XTERRA porta triatletes de primer nivell que es preparen per campionats mundials.

Les dues proves han posat en joc 26 places pel Campionat del Món XTERRA on hi participaran els guanyadors de cada categoria per grups d'edat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports