El Palamós CF perd contra el Granollers EC en el primer partit de lliga

Palamós

Data: 03/10/2022

La Lliga de Primera Catalana va començar aquest diumenge pel Palamós Club de Futbol amb derrota. El partit contra el Granollers, en concret, va acabar amb un marcador d'1 a 2. Els gols dels visitants els van firmar Pol Fernández i Guillem Ruiz, mentre que Adrian Antequera fou l'anotador dels empordanesos.

És un dels rivals més forts a la Lliga i ho va demostrar, sobretot, durant la primera part del partit. El Granollers, que l'any passat competia a la tercera divisió, va visitar aquest diumenge l'estadi del Palamós en el primer enfrontament de la temporada.

La primera part va transcórrer sense pena ni glòria pels homes de Joan Bayona, és més, els hi va costar entrar al ritme del joc. Els granollerins, en canvi, van dominar la possessió de la pilota i el gol inicial no va tardar a arribar, a través d'un xut des de la frontal de Pol Fernández. Tan sols tres minuts després d'obrir l'electrònic, Guillem Ruiz va marcar el segon, aprofitant una errada en defensa. A la mitja hora podria haver arribat el tercer dels visitants, però Barnat Sanllehy es mostrà aventurat i el va poder aturar.

Joan Bayona va saber llegir entre línies i a la segona part va realitzar tres canvis sobre el terreny, que van donar una glopada d'aire als empordanesos. És aquí, quan van recuperar el joc d'atac i Adrian Antequera, a través d'una rematada provinent d'un tir de córner, va firmar l'únic gol del Palamós.

Ambdós entrenadors van remarcar, al final del partit, que encara els queda molt per treballar. Vilajoana va lamentar no haver mantingut la pilota durant la segona part, mentre que Bayona va descriure el mal l'inici del partit.

Sense cap punt a la butxaca, el Palamós encararà el segon enfrontament de la temporada contra l'Escala. Serà aquest diumenge a les 12 del migdia.