Segona victòria consecutiva del CH Palafrugell (2-1)

Data: 08/02/2021

INTERVENEN: Gerard Teixidó, jugador del CP Voltregà // Xevi Garcia, entrenador del CH Palafrugell

Partit d'hoquei emocionant, intens i lluitat d'inici a fi, pels dos equips, el que es va viure aquest dissabte al Pavelló de Patinatge de Palafrugell, en el duel corresponent a la 18a jornada d'OK Lliga contra el CP Voltregà.

Segona victòria consecutiva del CH Palafrugell. Aquest dissabte es va enfrontar a un dels equips que se situen a la part alta de la classificació, el Voltegà. Conjunt al qual van avançar a l'electrònic amb un 2 a 1 final després de remuntar un primer gol dels rivals.

El CP Voltregà es va avançar al marcador al minut cinc de partit amb un gol del seu màxim anotador, Gerard Teixidó. Mateix jugador que en els últims minuts de la primera meitat va veure una blava per reclamar una falta. Moment de tensió al pavelló, en què Eric Vargas també va rebre una targeta. Primera oportunitat de xut a bola aturada del partit, que Caco Ceschin no va aconseguir transformar davant Blai Roca.

En l'acció de la falta directa van xiular penal a favor dels de Palafrugell. El xut va anar al pal però Marc Figa, però va aprofitar el rebot per encertar el gol de l'empat.

A menys d'un minut del descans el Palafrugell va reclamar que un llançament de Mikel Abeal havia fet entrar la bola a la porteria de Blai Roca, però els àrbitres no ho van considerar com a gol.

La desena falta de l'equip visitant va arribar a un segon de xiular el final de la primera meitat. Xut que Blai Roca va aturar de nou davant Marc Figa.
El marcador no es va moure fins al minut 41, quan Mikel Abeal perforava la porteria després de rematar una assistència de Figa, segellant així la victòria palafrugellenca que els manté en novena posició, fora de les places de descens.

Amb aquests tres punts el Palafrugell en suma ara 23, dos més dels que van aconseguir en tota la temporada anterior.

La setmana vinent visitaran el Pavelló Olímpic de Vic en busca de la tercera victòria consecutiva.