La Cursa Lineal del Camí de Ronda inicia la 5a Vall d'Aro Run Series

Intervé: Carla Guallar, organtizació 

Diego Arroyo va ser el guanyador de la Cursa Lineal del Camí de Ronda amb una solvent victòria per un temps de  43 minuts i 56 segons. El van seguir al podi Roberto Sancho amb 45 minuts i 23 segons i Abel Red amb un temps de 47 minuts. Jenny Arasil, amb 54 minuts i 35 segons, va ser la dona que va fer una millor marca. 

La Cursa Lineal del Camí de Ronda uneix Torre Valentina amb s'Agaró i té la particularitat que és contrarrellotge, amb la sortida d'un corredor o corredora cada quinze segons. 

Aquesta cursa és la primera de les tres que integren la Vall d'Aro Run Series que organitza tempsXcurses , una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. 

Les tres curses que integren la lliga tenen un circuït d'un perfil tècnic similiar que transcorre tant per boscos i muntanya com per la façana marítima. Fer-les totes tres és opcional, però hi ha al·licients pels qui les completin totes. 

La Vall d'Aro Run series seguirà el 31 d'agost amb la Nocturna de Castell d'Aro i acabarà el 22 de setembre amb la Clàssica de Platja d'Aro. Totes dues curses es podran fer en format de cursa tècnica o bé de marxa popular. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports