Augmenta el nombre de participants al Circuit Català de Bàdminton

Castell-Platja d'Aro continua amb la seva aposta pel turisme esportiu. Aquest cap de setmana s'ha convertit en la seu del bàdminton, acollint el novè circuit Català de la temporada. Hi han participat més esportistes que en les darreres edicions i, de cara a l'any vinent, es vol apostar per organitzar dos torneigs.

El Circuit Català de Bàdminton ha tornat a omplir d'esportistes, xarxes i raquetes el Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro durant dos dies.
Aquest campionat correspon al novè circuit de la temporada 2022 i enguany ha vist un augment significatiu de participants, arribant a reunir prop de 160 esportistes d'alt nivell d'una desena de categories diferents. 

El de Platja d'Aro ha estat el primer campionat del circuit que s'ha retransmès via streaming a través de les càmeres que hi han instal·lades per la UFEC al Palau d'esports.

L'esdeveniment esportiu és organitzat pel Club de Bàdminton Platja d'Aro juntament amb la FECAB, i compta amb la col·laboració del Consell Català de l'Esport i de l'Ajuntament de Platja d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports