'Sa Costa Brava' reuneix 750 ciclistes a Palamós

Palamós

Data: 04/11/2018

INTERVÉ: Oriol Millán, responsable de comunicació de Klassmark

Neix Sa Costa Brava, la primera prova de BTT que Klassmark porta a Palamós. Després de la bona experiència de l'any passat a la vila amb la Trail Costa Brava, aquest diumenge l'empresa organitzadora de curses de muntanya ha canviat els runners pels ciclistes i ho ha fet amb tres categories ben diferenciades: Marathon, Adventure i Starter.

Recorreguts i disciplines per a tots els ciclistes. La Marathon, amb 70 quilòmetres, puntuava per les MTB Challenge Series; l'Adventure, de 109 quilòmetres, era un recorregut no senyalitzat per fer amb GPS i ideal per fer amb Gravel, una modalitat de bicicleta a mig camí entre la muntanya i la carretera; i la Starter, de 40 quilòmetres, era òptima pel gran públic. 

Klassmark havia fet l'any passat la prova de marató Empordà MTB Challenge a Cruïlles, però aquest any ha apostat per recuperar-la a Palamós, per les facilitats que oferia la Nau dels 50 metres com a seu de la prova, però també pels paisatges i recorreguts de la Costa Brava. 

Sa Costa Brava ha reunit uns 750 participants entre totes les categories. La majoria eren de les comarques gironines, però molts d'ells provenien d'arreu de Catalunya i han aprofitat el pont per fer estada al Baix Empordà. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports