Xevi Garcia s'acomiada de manera forçada del club de la seva vida

Palafrugell

Data: 02/06/2022

Xevi Garcia, qui ha estat entrenador del CH Palafrugell durant més de dues dècades, s'acomiada del club de la seva vida. És una marxa forçada que se li va comunicar just abans de l'inici dels play-outs on l'equip es jugava la permanència a l'OK Lliga, la màxima categoria estatal d'hoquei patins.

Xevi Garcia ha estat vinculat tota la vida al Club Hoquei Palafrugell, sigui com a jugador, coordinador o entrenador. Va començar a practicar hoquei patins al club palafrugellenc amb 3 anys. Hi va jugar en totes les categories des de base fins a sènior, quan en aquell moment jugaven a la categoria de primera catalana.

L'etapa d'entrenador la va començar la temporada 1997-1998 (fa 25 anys), però no va penjar els patins per dedicar-se completament a fer d'entrenador fins a la temporada 2001-2002. L'any 2004 va començar a fer-se càrrec de la coordinació del club. L'equip sènior masculí el va agafar en categoria de Nacional Catalana i van anar assolint ascensos fins a arribar a la màxima categoria estatal d'hoquei patins, l'OK Lliga, on ha estat militant les darreres 3 temporades i una quarta l'any 2017-18. Amb el primer equip també ha sigut campió de la Copa de la Princesa.

La marxa de Garcia és una marxa forçada. El club li va comunicar el final de la seva etapa al club abans de disputar el play-out contra el Girona. Si bé és cert que marxa amb l'espineta clavada de no haver deixat l'equip a la màxima categoria, també ho fa amb la satisfacció d'haver lluitat d'inici a fi per posar el Palafrugell al mapa. Agraeix totes les mostres de suport que ha rebut durant els últims dies.

Ara està a l'espera de si se li presenten nous reptes que el motivin. Té clar que, d'una manera o altra, vol continuar vinculat i aportant el seu granet de sorra al món de l'hoquei patins.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports