El Complex Esportiu Riembau es renova

El Complex Esportiu Riembau es renova. Aquest dissabte el centre platjarenc va fer una jornada de portes obertes per donar a conèixer les noves instal·lacions que ha incorporat i oferir un tast de les activitats que s'hi poden dur a terme.

Els principals canvis venen a nivell de maquinària de musculació, que s'ha canviat per complet per oferir-ne d'última generació. També les biciletes indoor han estat substituïdes durant els darrers mesos. A més, l'oferta d'activitats creix amb algunes incorporacions, com l'aquagym terapèutic o la instauració de la filosofia 360º Actitud, un programa de benestar a nivell de cos i ment que el Riembau duu a terme en col·laboració amb el Centre Mevis de Platja d'Aro. 

Al llarg de dissabte al Complex Esportiu Riembau s'hi van fer classes dirigides gratuïtes de tots tipus obertes a tothom com Pilates, Indoor Cycling o Body Kombat. A la tarda, a més, hi va tenir lloc la tercera Jornada de Lliga Alevina de Natació, que va comptar amb els clubs de natació Olot, Vic-ETB, Banyoles, Roses, Besalú i el mateix Riembau. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports