Palafrugell seguirà recolzant Radical Swim en l'organització d'activitats esportives

Palafrugell seguirà recolzant Radical Swim en l'organització d'activitats esportives
Palafrugell

Data: 18/06/2019

Foto: Ajuntament de Palafrugell

L’Ajuntament de Palafrugell i el Club de Natació Radikal Swim han signat un acord de col·laboració per a l’organització de la 'Radikal Ocean 52 Calella – Illes Formigues - Llafranc 2019', que tindrà lloc el 12 i 13 d’octubre d’aquest any. Arran de la signatura d’aquest conveni, l’Ajuntament a través de l’IPEP, l’àrea d’Esports i de Serveis i la Policia Local es compromet a facilitar el suport logístic necessari pel bon desenvolupament d’aquest esdeveniment.

La 'Radikal Ocean 52', que fins ara s’anomenava Radikal MarBrava i que es disputarà entre Llafranc i Calella de Palafrugell, arriba enguany a la seva 11ª edició. La prova compta de tres travessies en aigües obertes de diferent distància: 7km, 3,5km i 1,5km.

A més a més, dissabte tindrà lloc la 3a Radikal Kids, en la que nens i nenes d’entre 7 i 12 anys, podran nedar entre 50 i 200 metres. I el diumenge, s’organitzarà la Radikal Relays (4x800), en la que relleus de 4 participants realitzaran cadascun els 800 metres de travessia a la badia de Llafranc; a més de moltes altres activitats al voltant de la prova.

Les inscripcions ja estan obertes a www.radikalswim.com. 1.400 nedadors i nedadores van participar en l’edició de l’any passat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports