Primer plogging Costa Brava per fer esport i netejar l'entorn natural

INTERVÉ: Judith Hidalgo, presidenta Run Woman Run, Joan Mateu, Run Woman Run / Jordi SOler, alcalde de Calonge i Sant Antoni

Gairebé 200 persones van participar aquest diumenge a la primera Eco-marxa popular que s'organitzava a la Costa Brava. L'associació Run Woman Run i l'empresa Twinapp running van proposar als ajuntaments de Calonge i Sant Antoni i Palamós celebrar aquesta activitat que té per objectiu fer esport i netejar l'entorn natural.

La cita era aquest diumenge a la nova plaça d'Es Monestri del passeig de Sant Antoni. Les persones que anaven arribant se sumaven a l'escalfament proposat, se'ls hi lliurava guants i bosses per recollir brossa i podia començar la marxa. Aquesta no era una prova competitva, cadascú al seu ritme seguia una de les 3 rutes proposades, caminant o corrent i ajupint-se a recollir plàstic i altres deixalles.

Primera activitat popular a la nova plaça d'Es Monestri
Des de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni estaven molt satisfets per aquesta iniciativa i confien que es repeteixi. La plaça d'Es Monestri era punt de sortida i arribada de la marxa i així s'estrenava aquest nou espai.

El primer de més ploggings costa brava
Des de Run Woman Run i Twinapp Running seguiran organitzant marxes com aquest plogging Costa Brava i sumen així la neteja de l'entorn natural a l'acompanyament que ja fan per animar a la gent a fer esport.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports