El Club de Bitlles Vall-llobrega prepara la Copa

Vall-llobrega

Data: 13/06/2018

Intervé: Paco Ruiz, capità

El Club de Bitlles Catalanes Vall-llobrega busca aconseguir el triplet. Després de proclamar-se campió de clubs del grup de Girona, aquest cap de setmana passat van vèncer el Campionat de Catalunya que es va disputar a La Galera, al Montsià, i ara és hora d'entrenar per la Copa de la Generalitat.

El club de Vall-llobrega arribava a La Galera amb un tercer lloc de Catalunya com a millor resultat obtingut fins al moment. Després de la prèvia van accedir a la final amb la quarta posició. Un cop allà, amb un inspirat Paco Ruiz al capdavant de l'equip, tot va sortir bé i es va assolir la primera posició.

Aquest primer lloc va servir per premiar uns quants anys de feina ben feta a Vall-llobrega. Confessen que la clau de l'èxit és el bon "feeling" que hi ha entre els components del conjunt.

Ara és hora d'arrodonir un any perfecte i és per això que l'objectiu és guanyar sí o sí la Copa de la Generalitat. Aquest torneig es disputarà l'1 de juliol a Salomó, al Tarragonès, amb una intensa jornada de rondes eliminatòries. El camí del triplet començarà a vuitens de final contra el Colobrers de Castellar del Vallès

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports