El CH Palafrugell seguirà sent equip d'OK Lliga per tercera temporada consecutiva

Data: 14/06/2021

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del CH Palafrugell

El CH Palafrugell serà equip d'OK Lliga una temporada més. Els homes de Xevi Garcia han segellat la permanència després d'empatar a 3 aquest diumenge a la pista del CP Vilafranca en un partit intens, igualat i amb un ''ambientàs" de final a les grades per part de les dues aficions.

Els vilafranquins es van avançar al marcador amb un gol d'Arnau Ribas i Mikel Abeal va posar l'empat al marcador al minut 16 de partit.

A la segona meitat Xavi Aragonès va tornar a avançar als locals amb un gol de penal, i en els últims dos minuts de partit el marcador va passar del 2-1 al 3-3.

Borja Ramon va ser l'autor del 2 a 2, Sergi Canet va fer el 2 a 3 a porteria buida, i el Vilafranca va posar l'empat a l'electrònic a 8 segons del final. Empat que, en haver guanyat per 5 a 3 al partit d'anada, servia als de Xevi Garcia per aconseguir la permanència.

D'aquesta manera, els jugadors i equip tècnic del CH Palafrugell la temporada 2021/22 seguiran defensant el seu escut i la samarreta blanc-i-negra a les pistes dels millors equips espanyols d'hoquei patins.

Com a dada curiosa, el Palafrugell va aconseguir l'últim ascens a OK Lliga a la pista del CP Vilafranca l'1 de juny de l'any 2019. Dos anys després, hi ha segellat la permanència per tercera temporada consecutiva.

Aquest dimecres Xevi Garcia ens acompanyarà al plató de Televisió Costa Brava per parlar i fer balanç de la que ha estat la millor temporada del club a l'OK Lliga, on han aconseguit sumar 36 punts i puntuar davant de 12 dels 15 equips rivals -13 de 16 si hi sumem el CP Vilafranca-.