Joan Pau Pérez no es presentarà a la reelecció a la presidència del Palamós

Palamós

Data: 18/10/2018

L’ex president del Palamós Club de Futbol, Joan Pau Pérez, retira la seva candidatura i no es presentarà a la reelecció, aplanant així el camí a la candidatura de Patxi Otamendi.  Pérez afirma que ho fa en benefici del Club ja que el desgovern s’està eternitzant i assenyala la guerra bruta dels seus opositors com a principal culpable de la seva renúncia. 

La junta sortint va comunicar aquest dimecres al vespre que s’ha contactat un notari perquè la gestora tingui finalment accés a tota la informació del Club i que a partir d’ara serà aquesta qui s’encarregui de pilotar el Palamós mentre no es celebrin les eleccions. 


Crítiques a la junta gestora

La candidatura de Joan Pau Pérez fa un pas al costat però abans va carregar durament contra la junta gestora, a qui va acusar de posar pals a les rodes al desplegament del procés electoral i de no complir amb els acords signats. Va assenyalar dues dates clau que van portar el Palamós a la paràlisi. El 14 de setembre, quan la junta gestora s'apodera de l'ordinador el Club, i el 17 de setembre, quan aquesta decideix ampliar el termini de presentació de candidatures entenent que no disposaven de prou informació per seguir endavant amb les eleccions.

Joan Pau Pérez i el seu equip seguiran però al capdavant de la Fundació Esportiva Palamós i han ofert mà estesa a la futura junta directiva per treballar plegats. Han designat Javi Salamero com a nou coordinador del futbol base, càrrec que compaginaria amb el d'entrenador del primer equip del Palamós. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports