Rècord d'inscripcions a la 5a Beach Water Polo Costa Brava

Del 2 al 4 de setembre el Beach Water Polo Costa Brava tornarà a omplir la Platja de Palamós de jugadors i jugadores, en la que serà la cinquena edició de l'esdeveniment esportiu. Enguany hi haurà més participació que mai. S'ha assolit la xifra rècord de 32 equips inscrits. A més, com a novetat destacada, Waterpolo Ability oferirà un partit d'exhibició.

El Beach Water Polo Costa Brava arriba de nou a la Platja Gran de Palamós el pròxim cap de setmana del 2 al 4 de setembre, però enguany ho fa amb més força que mai. S'hi han inscrit un total de 32 equips, el que venen a ser un total de 330 esportistes que disputaran entre tots 132 partits. Són xifres d'absolut rècord respecte a les primeres quatre edicions, on destaca la recuperació del participant internacional. Hi haurà conjunts, més enllà de catalans i nacional -que són la majoria-, de Regne Unit, Països Baixos, França, Portugal, Escòcia, Emirats Àrabs, Iran i Itàlia.

Es jugarà en tres camps de 15x10 metres amb porteries i límits inflables, que se situaran a pocs metres de la sorra. Per la pròxima edició el propòsit és augmentar a quatre el nombre de camps.

En l'edició del 2022 es tornarà a gaudir de l'habitual partit de les estrelles, i enguany se li suma una de les novetats més destacades de la cinquena edició: un partit d'exhibició que oferirà Waterpolo Ability. Es tracta d'un projecte en ple creixement que busca visibilitzar el waterpolo adaptat.

El Beach Water Polo Costa Brava, organitzat per l'acadèmia internacional de Waterpolo BIWPA, va néixer amb l'objectiu de donar visibilitat a aquest esport i ara s'hi suma l'objectiu de donar a conèixer també el projecte de Water Polo Adaptat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports