El Massi-Tactic correrà 6 proves durant el mes de maig

Torroella de Montgrí

Data: 03/05/2022

El Massi-Tactic UCI Women’s Team disputarà 6 curses durant tot el mes de maig per Andalusia, País Basc, Navarra, Burgos i Barcelona. Les empordaneses correran 5 curses del calendari UCI i tancaran en mes amb la reVolta, impulsada per la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva. 

Es presenta un mes de maig molt atapeït per les ciclistes del Massi Tactic UCI Women's team. En quatre setmanes disputaran un total de 6 curses, de les quals cinc formen part del calendari UCI.

La primera prova que estan disputant és a Andalusia. La carrera, batejada com a Ruta del Sol Vuelta Ciclista Andalucía Elite Woman, consta de tres etapes i un total de 358 km. Va donar el tret de sortida aquest dimarts i finalitzarà dijous després d'haver trepitjat les províncies de Màlaga, Cadis i Granada.

La segona cita serà aquest diumenge dia 8, quan les baix-empordaneses estaran presents al 4t Gran Premio Ciudad de Eibar, de 112 km.

Els dies 10 i 11 es desplaçaran a terres navarreses per competir a les més clàssiques de Navarra: el dia 10 a l'Emakumeen Nafarroako Klasikoa -de 137 km a Irurtzun- i l'11 a la Clásica Féminas de Navarra -de 124 km a Pamplona-.

De nou al País Basc, del 13 al 15 les gironines correran la Itzulia Women, de tres etapes, un total de 363 km i amb inici a Vitòria i acabant a San Sebastián després de creuar Àlaba, Biscaia i Guipúscoa.

Un cop acabada aquesta prova tancaran el cicle de curses UCI amb la Vuelta a Burgos -del 19 al 22-, una cursa de 490 km de categoria WorldTour amb inici a Pedrosa del Príncipe i final a las Lagunas de Neila.

El maig el finalitzaran a casa, amb la 3a reVolta, una cursa de 97 km impulsada per la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva que se celebrarà el dia 29 a Sant Cugat del Vallès.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports