Els tres punts es queden a casa (3-1)

Data: 26/01/2020

El Corredor Mató Palafrugell va aconseguir imposar-se al CP Taradell aquest dissabte amb un resultat favorable de 3-1 a l'electrònic.

Els de Xevi Garcia van oferir al públic una potent primera part amb molta intensitat que l'entrenador considera que és de les millors que han fet aquesta temporada, buscant el gol des del minut zero amb xut rere xut. La pilota, però, es va resistir a entrar a la porteria al llarg de tot el primer quart d'hora de partit, fins que Rubén Ruiz va anotar entre els tres pals el primer gol. Aquest també va ser gol el primer gol del jugador aquesta temporada.

L'últim minut de la primera meitat va ser explosiu. Ferran Garcia va encertar el 2-0 i en qüestió de segons li van aixecar una targeta brava que es va convertir en un gol del taradellenc Daniel Rodríguez (2-1).

La segona part el Palafrugell va baixar la intensitat i es va dedicar més a defensar que a buscar el gol. Linu va aconseguir mantenir la porteria sense encerts els 25 minuts del segon temps, tot i enfrontar-se a un segon xut a pilota aturada de Rodríguez després del que el Corredor Mató acumulés deu faltes.

El màxim golejador del Palafrugell, Ferran Garcia, va marcar el 3-1, sumant així 16 gols en els 16 partits que ha sortit a la pista. El porter contrari, però, li va parar dues faltes directes.

Amb aquests tres punts el Corredor Mató Palafrugell ara n'acumula 18 i es manté desè a la classificació.

El pròxim duel serà aquest dimarts 28 de gener a les 21 h. Disputaran el partit suspès la setmana passada amb el Girona CH.